سازمان فضایی چه برنامههایی برای کسبوکارهای فضاپایه دارد
مدیرکل توسعه کسبوکارهای فضاپایه سازمان فضایی ایران گفت: این سازمان در نظر دارد از ظرفیت انسانی شکلگرفته در دو حوزه فناوری و خدمات استفاده کرده و آنها را به این سمت هدایت کند که راهحلهای خلاقانه مبتنی بر فناوریهای پیشرفته را برای حل مسائل کشور پیشنهاد دهند.
صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر در بخش فضایی ایجاد میشود
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ایجاد صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر با هدف کمک به توسعه فعالیت کسبوکارهای نوین در بخش فضایی در دستور کار قرار دارد.
رشد 139 درصدی اقتصاد جهانی فضا و جای خالی ایران
عرصه فضا گرچه دستاوردهای درخشانی برای کشورمان به دنبال داشته و توانسته جایگاه ایران را ارتقا دهد اما این جایگاه هنوز از منظر اقتصادی برای کشور دستاورد نداشته است در حالی که میتوان با توسعه این بخش که فارغ از هرگونه دستاندازی قدرتهای جهانی است، توسعه اقتصادی را برای کشور به بار آورد.
ساخت روبات پرنده غریق نجات توسط یک استارتاپ اسپانیایی (+تصاویر)
استارتاپ اسپانیایی "GeneralDrones" روبات پرنده ای ساخته است که غریق نجات است و میتواند جان افرادی که در حال غرق شدن در دریا هستند را نجات دهد.
ناسا اطلاعات ماهواره ای خود را به کسب و کارها میدهد
ناسا ابزار جدیدی توسعه داده است که اطلاعات حجیم ماهوارهای را تجمیع و سازماندهی میکند تا کسب و کارها به صورت هدفمند از آنها بهره ببرند.
نوآوردگاه فضایی 2: رویداد شناسایی و توانمندسازی کسب و کارهای فضاپایه
«نوآوردگاه » رویدادی آموزشی - عملی است که به کارآفرینان جوان آموزش می دهد که چگونه می توانند بر پایه ایده های نوآورانه خود، کسب و کاری راه بیاندازند و آن را توسعه دهند.
ضرورت حضور جدی و موثر بخش خصوصی در توسعه فناوری فضایی کشور
حوزه کسب و کارهای فضاپایه دارای رشدی سریع است به طوری که هم اکنون آژانس فضایی اروپا از 500 استارت آپ حمایت می کند. فناوری فضایی به زندگی مردم رسوخ کرده است و این مسئله موجب افزایش رشد اقتصادی آن شده است.
ارائه آموزشی: شکلگیری و توسعه کسبوکارهای فضاپایه، حوزه فناوری فضایی
در اسلایدهای آموزشی زیر مطالبی در مورد شکلگیری و توسعه کسبوکارهای فضاپایه حوزه فناوری فضایی ارائه شده است.
فراخوان عمومی اولین رویداد ملی کسب و کار در حوزه فناوری فضایی
نخستین رویداد ملی کارآفرینی با کاربردهای عمومی فضا با عنوان «نوآوردگاه» با هدف توسعه کسبوکارهای نوپا در حوزه فناوری فضایی در 26 بهمن ماه سال جاری به مدت چهار روز توسط مرکز ملی فضایی ایران و با همکاری شرکت دانش بنیان «شزان» با حمایت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان و صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار خواهد شد.
بازار کار رشتهی مهندسی هوافضا در ایران
دانشآموختگان رشتهی مهندسی هوافضا دانشهای لازم در زمینهی آیرودینامیک، مکانیک پرواز، پیشرانش و سازهها و نیز طراحی و ساخت اجسام پرنده مانند هواپیما را بدست می آورند. یک مهندس هوافضا، افزون بر قابلیتهای گفته شده، توانایی کار بر روی آیرودینامیک خودرو، سازههای زمینی و دریایی، و نیز توربوماشینها را دارد.